Please disable Ad Blocker before you can visit the website !!!
thumbnail

Binnenkort op dividendinvesteren.nl

door Joshua   ·  10/06/2019   ·  

Binnenkort op dividendinvesteren.nl

door Joshua   ·  10/06/2019   ·  

Mijn laatste bericht is alweer van een paar weken geleden. In de tussentijd ben ik bezig geweest met verhuizen, maar ik ben ook druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe project dat ik hier op dividendinvesteren.nl ga ontplooien.

Zoals eerder in dit artikel aangekondigd ga ik een openbare portefeuille bijhouden. De lancering van deze portefeuille vindt eind van de maand plaats.

Het wordt geen ‘schaduwportefeuille’ of een andere soort hypothetische portefeuille. Ik ga er echt geld in steken. De portefeuille wordt zo echt als het maar kan. Mijn geld zit er in, dus ik loop echt risico.

Waarom ik dit doe? Ik wil laten zien wat er allemaal komt kijken bij het dividendinvesteren. Ik wil laten zien hoe ik bepaalde beslissingen neem, waarom ik bepaalde aandelen koop of juist links laat liggen en ik wil laten zien welke emoties er bij komen kijken. Als ik deze portefeuille niet met echt geld zou opzetten, dan zou ik mijn beslissingen wellicht minder goed doordenken omdat er toch geen echt geld op het spel staat. Daar heeft niemand iets aan.

 

Volgens de planning zal ik eind juni de eerste aankoop gaan doen. Ik ben al druk bezig met mijn onderzoek, en ik heb aardig wat pareltjes in het vizier.

Voordat het zo ver is wil ik nog wel even benadrukken dat mijn portefeuille niet bedoeld is als advies. Het is puur bedoeld om te laten zien hoe de dividendstrategie werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Ik zal er vaak genoeg naast zitten en ik zal ook genoeg fouten maken. Als je dus besluit om een of meerdere van de aandelen die ik in de portefeuille heb zitten, ook te kopen dan kan ik daar niet voor aansprakelijk worden gehouden.

Ik heb er hartstikke veel zin in, ik hoop jullie ook.

Geef een antwoord