Please disable Ad Blocker before you can visit the website !!!
thumbnail

DEGIRO welkomstbonus

door Joshua   ·  08/09/2021   ·  

DEGIRO welkomstbonus

door Joshua   ·  08/09/2021   ·  

Yes! DEGIRO heeft een welkomstbonus voor alle nieuwe klanten die uiterlijk 30 september 2021 een rekening openen. Lees in dit artikel hoe je hier gebruik van kunt maken.

Mijn ervaringen met DEGIRO

Zelf heb ik al sinds de start van DEGIRO in 2013 een beleggingsrekening bij hen geopend. Ik heb ze door de jaren heen zien groeien en verbeteren. Ze zijn uitgegroeid tot een ongekend complete broker met alle functionaliteiten die een belegger nodig heeft. Sinds kort zijn ze gefuseerd met de Flatex Bank en is genoteerd op de Duitse beurs onder de naam flatexDEGIRO. Dit heeft hen alleen maar beter gemaakt, want nu vallen ze onder het Duitse depositogarantiestelsel (voorheen onder de BSC).

Sinds kort is het mogelijk om tussen 08:00 en 22:00 uur te handelen, dus zelfs buiten de openingstijden! Dit is mogelijk doordat DEGIRO gebruik maakt van Tradegate Exchange. Ideaal voor mensen die tijdens de reguliere handelstijden aan het werk zijn. Er is dus geen excuus meer om niet te starten met beleggen! 😉

Voor meer informatie over mijn ervaringen over DEGIRO kan je meer lezen in deze review die ik een tijdje geleden heb geschreven.

DEGIRO welkomstbonus

Als je voor 1 oktober 2021 een beleggingsrekening opent bij DEGIRO dan vergoeden zij € 50 transactiekosten. De transactiekosten die je in oktober 2021 maakt worden tot een bedrag van € 50 vergoed door DEGIRO. De transactiekosten worden begin november op je beleggersrekening gestort.

Met € 50 transactiekosten kom je bij DEGIRO een heel eind. De tarieven zijn lager dan de meeste andere brokers (zie hier een vergelijking). En bovendien heeft DEGIRO een grote selectie met trackers en ETF’s die je kan kopen zonder transactiekosten (zie hier voor meer informatie).

Hoe kom je in aanmerking voor de welkomstbonus van DEGIRO?

Om in aanmerking te komen voor de welkomstbonus van DEGIRO hoef je alleen maar een beleggersrekening te openen bij DEGIRO. Als je de registratie afrondt voor 1 oktober 2021 dan doe je automatisch mee met de welkomstbonus.

Voor mijn zeer gewaardeerde Belgische lezers: de actie geldt alleen bij het openen van een Nederlandse DEGIRO rekening.

Er zijn actievoorwaarden van toepassing op deze welkomstbonus, die kan je lezen op de website van DEGIRO.

Rekening geopend, en nu?

Gefeliciteerd met het openen van je beleggersrekening! Nu kan je aandelen, ETF’s, obligaties of andere effecten kopen. Kijk eens rond op deze website om handige tips en inspiratie op te doen. Bezoek bijvoorbeeld de pagina over ‘de basisprincipes‘ of de pagina over ‘beginnen met dividendinvesteren‘. Veel succes!

Geef een antwoord