Disclaimer

Alle aandelen en informatie op dividendinvesteren die in de artikelen of welk ander deel van de website dan ook worden genoemd, zijn geen adviezen voor het aankopen, aanhouden, verkopen of welke transactie dan ook.

De informatie in onze artikelen of waar dan ook op de website moet niet worden beschouwd als beleggingsadvies, en is ook niet bedoeld als beleggingsadvies.

De aandelen en andere effecten of financiële producten en/of dienstverleners die op de website worden genoemd zijn bedoeld om je een beeld te geven van onze visie op dividendinvesteren en/of beleggen. De informatie die wordt verstrekt is bedoeld om je te enthousiasmeren voor dividendinvesteren. We hebben geen inzicht in je financiële situatie en kunnen daardoor geen adviezen verstrekken. Voor adviezen omtrent dividendaandelen en beleggen in het algemeen raden we je aan om een professional in te schakelen. De beslissing om te gaan beleggen/investeren is geheel aan jou. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee.

Wij zijn geen bevoegde beleggingsadviseurs.

We sluiten alle aansprakelijk uit. We aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van wie dan ook, aangaande enig gevolg dat de informatie op de gehele website al dan niet teweeg heeft gebracht.

Informatie in oudere artikelen kan niet meer accuraat zijn. Ga altijd na op welke datum iets is geplaatst en raadpleeg ook altijd meerdere bronnen.

Wees er van bewust dat de disclaimer op enig moment kan worden aangepast zonder dat hiervan melding wordt gemaakt.

Door het bezoeken van deze pagina, of welke pagina op deze website dan ook, ga je akkoord met de bepalingen van de disclaimer. De disclaimer wordt zo zichtbaar en toegankelijk mogelijk op de website geplaatst. Als de disclaimer (tijdelijk) om welke reden dan ook niet zichtbaar is kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.

Affiliate marketing en advertenties

Sommige links op deze website zijn affiliate links. Wij ontvangen een vergoeding als de links worden aangeklikt en er enige vorm van transactie tot stand komt tussen de lezer en de affiliate link welke een product of dienst aanbiedt. We bieden alleen links aan waarvan we denken dat deze waardevol zijn voor de lezer van de website.

Advertenties en banners op deze website representeren op geen enkele wijze de meningen en/of overtuigingen van de auteurs van deze website.

Copyright

© Dividendinvesteren.nl: Alle artikelen, informatie en afbeeldingen vallen onder het copyright van dividendinvesteren.nl. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur(s) enig materiaal van deze website te gebruiken of te dupliceren voor welk doeleinde dan ook. Tekstfragmenten en links mogen worden gebruikt indien duidelijk wordt vermeld dat dividendinvesteren.nl de auteur is en er tevens wordt doorgelinkt naar de bron op website. Het wordt gewaardeerd als hier van tevoren melding van wordt gemaakt.
De afbeeldingen die worden getoond komen van stockfoto-websites zoals unsplash.com. De fotografen stellen hun afbeeldingen gratis ter beschikking en zullen zo veel mogelijk worden vermeld bij het plaatsen van een afbeelding met een link naar de bron.