Please disable Ad Blocker before you can visit the website !!!
thumbnail

DEGIRO welkomstaanbieding!

door Joshua   ·  05/02/2020   ·  

DEGIRO welkomstaanbieding!

door Joshua   ·  05/02/2020   ·  

Momenteel heeft DEGIRO een mooie welkomstaanbieding waar startende beleggers gebruik van kunnen maken. Als je voor 27 februari een rekening opent krijg je € 1.000 transactietegoed!

Wat is DEGIRO?

DEGIRO is een online broker die in 2013 in Nederland is begonnen met het aanbieden van brokerdiensten voor particuliere beleggers. Sindsdien zijn ze uitgebreid naar 18 verschillende Europese landen waar ze hun diensten aanbieden.

DEGIRO kenmerkt zich door hun lage kosten. Het aankopen van aandelen op de Nederlandse beurs kost per transactie € 2 + 0,03% van de transactiewaarde. Het aankopen van aandelen op de Amerikaanse beurs kost slechts € 0,50 per transactie verhoogd met € 0,004 per aandeel.

Met deze welkomstaanbieding heb je de eerste 100 handelsdagen elke dag € 10 transactiekosten gratis!

Beleggen kent risico op verlies.

Waarom zou ik kiezen voor DEGIRO?

Tegenwoordig zijn er ook gratis brokers, waarom zou je dan nog kiezen voor een broker die lage kosten rekent? Zelf maak ik gebruik van meerdere brokers. Ik gebruik DEGIRO al sinds 2013 als broker voor mijn persoonlijke portefeuille. Dit bevalt me heel goed. Ze rekenen weliswaar transactiekosten, maar ik heb wel de beleving dat ik er iets voor terug krijg. Ze hebben namelijk vele handige functies in hun webtrader en app.

Wat ik als dividendinvesteerder het allerprettigst vind aan DEGIRO is het feit dat je de aankomende dividendbetalingen ziet klaarstaan. Als je dividend ontvangt uit Amerikaanse aandelen zie je tevens hoeveel het dividend in euro’s waard is. Mijn portefeuille bij DEGIRO bestaat uit best veel verschillende aandelen, maar door deze functie hou ik toch het overzicht.

Nu heeft DEGIRO een mooie welkomstaanbieding waardoor nieuwe klanten voordelig kunnen handelen gedurende 100 handelsdagen.

De welkomstaanbieding van DEGIRO

Om in aanmerking te komen voor de welkomstaanbieding van DEGIRO moet je hier je emailadres invullen, een account openen en activeren. Vervolgens ontvang je gedurende 100 Handelsdagen €10,- transactietegoed per handelsdag.

De 100 Handelsdagen gaan van start zodra je de acceptatievoorwaarden beleggingsdiensten voor het account hebt geaccepteerd. De transactiekosten die je maakt (tot een maximum van € 10,- per Handelsdag) worden in de eerste week van elke eerst volgende maand teruggestort op je DEGIRO account.

Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten. Als je al een rekening van DEGIRO hebt kom je helaas niet in aanmerking. De aanbieding loopt tot 2 maart 2020.

Wat kan je verwachten van DEGIRO?

DEGIRO heeft een selectie met trackers (ETF’s) die je zonder transactiekosten kan verhandelen. Hier kan je teruglezen welke trackers in de kernselectie zitten.

DEGIRO is te benaderen via een webtrader en een mobiele app. Op deze platformen kan je veel informatie zien over je beleggingen zoals de gemiddelde aankoopprijs (GAK) en de gerealiseerde en ongerealiseerde winst. Ook kan je een lijst bijhouden met favoriete aandelen om te volgen.

DEGIRO valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

DEGIRO en dividendinvesteren

Voor dividendinvesteren is DEGIRO een geschikte broker. De transactiekosten zijn laag en de platformen zijn overzichtelijk en duidelijk. Zoals ik al aangaf hebben ze de handige functionaliteit dat je aankomende dividenduitkeringen ziet klaarstaan.

Als je nog geen rekening hebt bij DEGIRO dan raad ik je aan om van deze welkomstaanbieding gebruik te maken. Je kan dan 100 handelsdagen gratis transacties verrichten. Meld je aan en ontdek deze broker!

Beleggen kent risico op verlies.

2 Reacties

 1. Omrine Wilson

  Beste LS,

  Ik wil beginnen met beleggen voor een langer termijn en ik wil me aanmelden bij DeGIRO. Ik ben begonnen met het aanmeldingsproces. Echter, waar ik tegenaan loop tijdens het aanmelden is het kiezen tussen ‘basis profile’ en ‘customer profile’.

  Mijn keuze wil ik baseren op laag risico, dus waar ik kan investeren voor de langer termijn en niet steeds de beurs in de gaten moet houden omdat ik een beginnende belegger ben.

  Kunnen jullie me adviseren welke van deze twee profielen (‘basis profile’ en ‘customer profile’) het beste is om voor te kiezen in mijn geval?.

  1. Joshua Meijer

   Beste Omrine,

   Wat goed dat je gaat beleggen voor de lange termijn! Ik mag geen advies geven, daar heb ik geen vergunning voor. Ik kan je wel wat vertellen over deze twee profielen. Het verschil tussen de twee profielen heeft niets te maken met je eigen doelstellingen, maar met de manier waarop DEGIRO je aandelen voor je bewaart. Beide profielen hebben andere tarieven. Met een basisprofiel kan je verder net zo veel als met een custody profiel.

   Groeten,

   Joshua

Geef een reactie